Naïf en Huidfonds slaan handen ineen voor een zonnige samenwerking

Naïf, het merk dat bekend staat om zijn milde verzorgingsproducten voor de allerkleinsten, kondigt met trots aan dat het officieel partner is geworden van het Huidfonds. Dit partnerschap komt voort uit de gedeelde missie van beide organisaties: het beschermen van families tegen de zon. Samen zetten zij zich in om bewustwording te creëren over het belang van zonbescherming door de boodschap 'weren, kleren en smeren' te verspreiden. Het partnerschap is aangegaan voor een periode van drie jaar.


Untitled design (39).png
  • png

Het Huidfonds en Naïf bundelen hun krachten om ouders en verzorgers te voorzien van de nodige kennis en tools om hun kinderen en zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Deze samenwerking draagt bij aan het creëren van een veilige omgeving voor gezinnen, waarin zij vol vertrouwen van de zon kunnen genieten.

Meer dan alleen smeren

Jochem Hes, oprichter van Naïf, benadrukt het belang van het partnerschap: "Bij Naïf is onze missie altijd geweest om ouders te helpen goed voor hun kinderen te zorgen, zonder zorgen. Het Huidfonds deelt deze visie, en samen willen we bewustwording creëren over het feit dat goede zonbescherming meer is dan alleen smeren. Het gaat om een combinatie van weren, kleren en smeren: zoek de schaduw op, trek iets aan en smeer je in. Door deze aspecten mee te nemen in de opvoeding, werken we aan een gezondere huid op de lange termijn."

“Het is fantastisch dat Naif, een organisatie met een commercieel belang bij de verkoop van zonnebrandcrème, de maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt om zich in te zetten voor de totale preventieboodschap,” zegt Marijne Landman van het Nationaal Huidfonds.

Vroeg geleerd

Samen met het Huidfonds kijkt Naïf uit naar de komende drie jaar, waarin zij families willen voorzien van informatie en minerale zonproducten met hoge en veilige bescherming om hen te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Want vroeg geleerd, is oud gedaan. Naïf hoopt zo bij te dragen aan een generatie met een gezonde en beschermde huid.


Over het zonvenant


Het Zonvenant van het Huidfonds is een beweging waarbij organisaties de intentie uitspreken om huidkankerpreventie in hun beleid op te nemen en uit te dragen. Met concrete adviezen, middelen en inspiratie wil het Huidfonds ervoor zorgen dat 'weren, kleren en smeren'  toegepast wordt bij bijvoorbeeld scholen, sportverenigingen en bedrijven met mensen die buiten werken.  Naif ondersteunt dit initiatief graag. 


Over Naïf Care

Naïf wordt in 2013 geboren als Jochem Hes en Sjoerd Trompetter allebei vader worden en letterlijk met hun handen in de babyproducten zitten. Als ze zien wat voor troep er in veel producten zit, besluiten ze dat dit anders moet. Hun missie? Goede verzorging voor de hele familie, zonder schadelijke stoffen voor de planeet. Zo veranderen we de wereld van de persoonlijke verzorging.

Wij maken producten die goed zijn voor de volgende generatie. We geloven dat duurzaamheid de enige toekomst is en dat wat we nu doen, het verschil kan maken. Daarom zijn al onze producten vrij van microplastics en schadelijke ingrediënten, en bomvol ingrediënten van natuurlijke oorsprong (voor minstens 90 procent). We kiezen altijd de beste optie, voor jou, je kind én de planeet. En we beloven je een ding: we zullen je nooit producten verkopen die we niet voor onze eigen kinderen zouden gebruiken. Wij maken ons zorgen over de ingrediënten, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. En dus weer naïef de winkel binnen kan stappen! Leuk toch?

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL