Goed voor de baby van je baby

Naïf lanceert navulverpakkingen

Naïf is er om te zorgen voor de toekomstige generatie. Dat betekent: verzorgingsproducten die goed zijn voor de huid, zonder schadelijke stoffen. Maar ook: zorgen voor de wereld waarin onze kinderen opgroeien. Daarom zijn onze producten vrij van microplastics, SLES en minerale oliën. En vanaf nu verkrijgbaar in hervulbare verpakkingen.

Naif - refill-all.jpg
 • jpg

Verpakkingen vormen een groot deel van al het afval in de wereld. Daarom is onze shampoo en wash gel vanaf nu ook verkrijgbaar in navulverpakking. Hiermee bespaar je tot 76 procent aan plastic. Dat zit zo: door het hervulbare pompje meerdere keren te gebruiken, hoeven er geen nieuwe verpakkingen te worden gemaakt - alleen een zak! En de combinatie van het hervulbare pompje en de navulverpakking vervangt vijf normale tubes van 200ml. Zo bespaar je dus een hele hoop plastic! Dat is niet het enige, want de verpakkingen besparen ook nog eens veel CO2: er hoeven niet alleen minder verpakkingen te worden geproduceerd, maar de navulverpakkingen nemen ook minder ruimte in tijdens het transport. 

Naif - refill-all-square.jpg
 • jpg

We willen de wereld van de persoonlijke verzorging veranderen. Deze kan en moet beter en duurzamer. Daarom werken we continue aan het verbeteren van onze producten en alles wat we doen. Onze droom? Klimaatneutrale en plasticvrije producten. Babystapje voor babystapje. Zodat onze producten niet alleen goed zijn voor je baby, maar ook voor de baby van de baby van je baby.

Producten

- Voedende Shampoo voor Baby & Kids 500ml (pomp), prijs: €19,99

- Voedende Shampoo voor Baby & Kids Navulverpakking 500ml, prijs: €16,99

- Reinigende Wasgel voor Baby & Kids 500ml (pomp), prijs: €16,99

- Reinigende Wasgel voor Baby & Kids Navulverpakking 500ml, prijs: €16,99

Naif - refill-shampoo FLO-2.jpg
 • jpg
Naif - refill-12900.jpg
 • jpg
Naif - refill-12900-header.jpg
 • jpg
Naif - refill-all.jpg
 • jpg
Naif - Product-Texture-shampoo-1.jpg
 • jpg
Naif - Save Money v2.jpg
 • jpg
Naif - refill-structure-baby-1.jpg
 • jpg
Naif - refill-all-square.jpg
 • jpg
8720254710617_1 (1).png
 • png
8720254710570_1.png
 • png
8720254710556_1.png
 • png
8720254710594_1 (1).png
 • png

Over Naïf Care

Naïf wordt in 2013 geboren als Jochem Hes en Sjoerd Trompetter allebei vader worden en letterlijk met hun handen in de babyproducten zitten. Als ze zien wat voor troep er in veel producten zit, besluiten ze dat dit anders moet. Hun missie? Goede verzorging voor de hele familie, zonder schadelijke stoffen voor de planeet. Zo veranderen we de wereld van de persoonlijke verzorging.

Wij maken producten die goed zijn voor de volgende generatie. We geloven dat duurzaamheid de enige toekomst is en dat wat we nu doen, het verschil kan maken. Daarom zijn al onze producten vrij van microplastics en schadelijke ingrediënten, en bomvol ingrediënten van natuurlijke oorsprong (voor minstens 90 procent). We kiezen altijd de beste optie, voor jou, je kind én de planeet. En we beloven je een ding: we zullen je nooit producten verkopen die we niet voor onze eigen kinderen zouden gebruiken. Wij maken ons zorgen over de ingrediënten, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. En dus weer naïef de winkel binnen kan stappen! Leuk toch?

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL