Naïf is de Groene Keuze van het jaar

Woohoo! Onze zonnebrandcrème is uitgeroepen tot één van de duurzaamste zonproducten van Nederland! We zijn namelijk de winnaar van de Groene Keuze van de Consumentenbond. En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op!

Groen-award_insta.png
  • png

De Groene Keuze is een nieuw predicaat van de Consumentenbond dat alleen wordt toegekend aan de allerduurzaamste producten. In totaal werden er 27 zonneproducten getest en beoordeeld op de impact van de gebruikte ingrediënten, de filter en de verpakking op het milieu. Ook werd er gemeten hoeveel verspilling er is bij gebruik. Precies wat wij ook belangrijk vinden dus!

Duurzaam? Check!

We werken hard bij Naïf om de wereld van de persoonlijke verzorging te veranderen. Daarom zijn we extra blij met deze stempel. Getest is de Naïf zonnebrandcrème SPF 30 voor volwassenen. Op duurzaamheid scoort ‘ie maar liefst een 8,8. Leuk, want deze duurzame kenmerken gaan niet alleen op voor deze zonnebrandcrème, maar voor al onze zonneproducten, inclusief onze nieuwe lotions. Dat zit zo: veel zonnebrandcrèmes bevatten chemische filters die schadelijk kunnen zijn voor het koraal. Niet oké vinden wij. Daarom hebben al onze zonneproducten een minerale filter op basis van zinkoxide, zonder nanodeeltjes! Bovendien zijn ze vrij van microplastics en verpakt in tubes gemaakt van restafval van suikerriet (bioplastic). Zo zijn ze niet alleen goed voor jou, maar ook voor de oceaan.Win-win dus!

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL