Naïf takes the Hague!

Heads up, the Hague! Nu de lentezon zich steeds vaker laat zien, wordt het tijd om naar de zonnebrandcrème te grijpen, voor jezelf én voor je kind. Loop je dit weekend op de Grote Markt? Dan heb je geluk. Vanaf dit weekend staan onze spiksplinternieuwe zonnebrandpalen voor je klaar.

Schermafbeelding 2022-04-21 om 12.00.05.png
  • png

De dispensers geven niet alleen aan wanneer het nodig is om je in te smeren, maar biedt ook nog eens helemaal gratis zonnebrand aan. Naïf bundelt namelijk haar krachten met The Hague’s Finest in onze thuisstad zodat iedereen onze natuurlijke, veilige en oceaanvriendelijke zonnebrandlotion kan proberen wanneer de zonnestralen zich laten zien.

Zonnebrandpalen, wat zijn dat?

Ze lijken onschuldig, die eerste zonnestralen in de lente. Maar juist nu is het belangrijk om de huid, zeker de gevoelige, goed te beschermen. Om daar een handje bij te helpen, plaatst Naïf in samenwerking met het Haagse makers platform The Hague’s Finest een slimme zonnebrandpaal op de Grote Markt in Den Haag. Deze paal, die door de Belgische start-up Sundo werd ontwikkeld, adviseert op basis van de UV-index wanneer smeren nodig is.

Want ja, ook met een flinke bries kan de UV-index hoog genoeg liggen om gevaarlijk te zijn. Daarom is het belangrijker om op de UV-index te letten dan op de temperatuur. Ligt de UV-index boven de 3? Come one, come all: haal je gratis Naïf zonlotion bij onze zonnebrandpaal! Exclusief microplastics, inclusief minerale filter.

Eh... minerale filter? Wat is dat?

Een minerale filter werkt iets anders dan de chemische filters die in de meeste zonnebrandproducten zitten. In plaats van in je huid te trekken, legt de minerale filter een laagje op je huid en weerkaatst zo de zon. Op die manier is de kans op huidirritatie minimaal en ben je direct beschermd. Bovendien zijn minerale filters vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het koraal. Zo is 'ie niet alleen goed voor jou en je familie, maar ook voor de oceaan. Zorgeloos zonnen, noemen we dat!

Worry-free sunning for all!

Onze missie is om iedereen een goede persoonlijke verzorging zonder zorgen te bieden. Goed voor jou, voor je kind, maar ook voor de natuur. We willen iedereen laten genieten van een zorgeloze dag in de zon: Sun Sea Worry-free.

Die missie willen we natuurlijk dubbel en dwars waarmaken in Den Haag, onze thuisstad. Juist in dit mooie stadje aan de zee is een goede en oceaanvriendelijke zonverzorging belangrijk.

Natuurlijk konden we ook onze zuiderburen niet vergeten. In samenwerking met Helan en LM Zorgboetiek zijn ook aan de Belgische kust zonnebranddispensers geplaats. Deze zijn te vinden bij de surfclubs Surfers Paradise (Knokke-Heist), Surfing Elephant (De Haan) en Surfclub Windekind (Koksijde).

Screenshot 2022-05-23 at 14.27.16.png
  • png
Screenshot 2022-05-23 at 14.27.50.png
  • png
Screenshot 2022-05-23 at 14.27.33.png
  • png
Schermafbeelding 2022-07-20 om 17.19.22.png
  • png
Schermafbeelding 2022-04-20 om 15.02.41.png
  • png

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL