Naïf fietst 400 kilometer voor lach bij kinderen

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van Naïf’s Tour de Smile plaats. Een fietstocht van 400 kilometer langs 7 kinderziekenhuizen in 24 uur tijd om geld op te halen voor de stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. In totaal werd er maar liefst 35.000 euro gedoneerd, wat zal worden gebruikt om stress, pijn en angst bij de kinderen in de ziekenhuizen te verminderen. 

DSC09997.JPG
  • JPG
DSC09997.JPG

Goede start

Als merk dat zich richt op de eerste duizend dagen van een kind, vindt Naïf het belangrijk om ook juist die kinderen te helpen die het minder makkelijk hebben. Kinderen die in ziekenhuizen verblijven, staan vaak onder grote druk. Samen met Kinderziekenhuizen van Oranje wil Naïf deze kids en hun families een steuntje in de rug geven, zodat zij weer kunnen lachen. 

"Als vaders en moeders weten we allemaal hoe belangrijk het is dat onze kinderen gelukkig en gezond zijn. We kunnen ons niet eens voorstellen hoe moeilijk het is om in het ziekenhuis te zijn en te moeten omgaan met pijn en angst. Als team wilden we iets doen om deze kinderen en hun families te helpen en daarom zijn we de Tour de Smile begonnen. We zijn trots dat we samen met onze partners en donateurs zo'n prachtig bedrag hebben kunnen ophalen voor de stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. We hopen dat we met dit geld een lach op het gezicht van veel kinderen kunnen toveren," zegt Jochem Hes, oprichter van Naïf.

DSC09786.JPG
  • JPG
DSC09786.JPG

Van Rotterdam naar Groningen

De fietstocht begon op zaterdag 22 april om 00.00 uur bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en eindigde die middag tussen om 15.30 uur bij het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Onderweg werden er nog vijf kinderziekenhuizen bezocht: Willem-Alexander Kinderziekenhuis (Leiden), Emma Kinderziekenhuis (Amsterdam), Prinses Máxima Centrum (Utrecht), Wilhelmina Kinderziekenhuis (Utrecht), Amalia kinderziekenhuis (Nijmegen). De fietstocht werd gefietst door het team van Naïf en hun partner Pink Media.

Ook de klanten van Naïf hebben hun steentje bijgedragen: via de website was het afgelopen maand mogelijk om 3 euro te doneren aan Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze donaties werden door Naïf verdubbeld. Naast geld doneerde het babyverzorgingsmerk ook producten aan de ziekenhuizen om te helpen bij een zo goed mogelijke start.

IMG_9048.jpeg
  • jpeg
IMG_1325.jpeg
  • jpeg
IMG_5753 (1).jpeg
  • jpeg
IMG_5766.jpeg
  • jpeg
IMG_3575.jpeg
  • jpeg
IMG_3590.jpeg
  • jpeg
IMG_3582 (1).jpg
  • jpg

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL