Naïf fietst langs de zeven Kinderziekenhuizen van Oranje

Op zaterdag 22 april organiseert babyverzorgingsmerk Naïf de allereerste editie van de ‘Tour de Smile’. De fietstocht beslaat ruim 400 kilometer en gaat langs zeven kinderziekenhuizen, van Rotterdam naar Groningen. Het doel van de fietstocht is om geld in te zamelen voor de Kinderziekenhuizen van Oranje, om stress, angst en pijn te verminderen bij kinderen in deze ziekenhuizen.

Tour de Smile.jpg
  • jpg

Wat is het doel?

Kinderen die in ziekenhuizen verblijven staan vaak onder grote druk. Naïf wil samen met Kinderziekenhuizen van Oranje deze kids en hun families een steuntje in de rug geven, zodat zij weer kunnen lachen en zich beter voelen. Tour de Smile is een manier om geld in te zamelen en om bewustwording te creëren voor het belang van het verminderen van pijn, stress en angst bij kinderen in ziekenhuizen.

Hoe ziet de fietstocht eruit?

De fietstocht begint op zaterdag 22 april om 00.00 uur bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en eindigt die middag tussen 15.00 en 17.00 uur bij het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Onderweg worden er nog vijf kinderziekenhuizen bezocht. De fietstocht wordt dit jaar gefietst door het team van Naïf en hun partner Pink Media.

Waarom?

"Als merk dat zich richt op de eerste duizend dagen van een kind, vinden we het belangrijk om kinderen te helpen die het minder makkelijk hebben," zegt Jochem Hes, medeoprichter van Naïf. "Met Tour de Smile hopen we geld in te zamelen voor de Kinderziekenhuizen van Oranje en bij te dragen aan het verminderen van stress, angst en pijn bij kinderen in deze ziekenhuizen. Want elk kind verdient de best mogelijke start in het leven."

Naïf roept iedereen op om een bijdrage te leveren aan Tour de Smile en de Kinderziekenhuizen van Oranje. Donaties kunnen worden gedaan via deze website. Tijdens de dag zelf kun je het team volgen via Instagram.

Over Naïf Care

Naïf wordt in 2013 geboren als Jochem Hes en Sjoerd Trompetter allebei vader worden en letterlijk met hun handen in de babyproducten zitten. Als ze zien wat voor troep er in veel producten zit, besluiten ze dat dit anders moet. Hun missie? Goede verzorging voor de hele familie, zonder schadelijke stoffen voor de planeet. Zo veranderen we de wereld van de persoonlijke verzorging.

Wij maken producten die goed zijn voor de volgende generatie. We geloven dat duurzaamheid de enige toekomst is en dat wat we nu doen, het verschil kan maken. Daarom zijn al onze producten vrij van microplastics en schadelijke ingrediënten, en bomvol ingrediënten van natuurlijke oorsprong (voor minstens 90 procent). We kiezen altijd de beste optie, voor jou, je kind én de planeet. En we beloven je een ding: we zullen je nooit producten verkopen die we niet voor onze eigen kinderen zouden gebruiken. Wij maken ons zorgen over de ingrediënten, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. En dus weer naïef de winkel binnen kan stappen! Leuk toch?

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL