Naïfs Plasticvrije Lotion Billendoekjes door 90 procent van de Ouders van Nu-gebruikers aanbevolen

Naïf, de B-corp die zich inzet om ouders de best mogelijke zorg voor hun kinderen te bieden zonder concessies te doen op impact en ingrediënten, lanceerde afgelopen maand hun nieuwe plasticvrije lotion billendoekjes. Deze mijlpaal markeert de voortgang van hun 'cheeky revolution' in het streven naar een plasticvrije markt voor billendoekjes. De nieuwe toevoeging onderging uitgebreide tests door het ouderlijk tijdschrift Ouders van Nu. Het resultaat? Een indrukwekkende 90 procent van de gebruikers zou de Naïf lotion billendoekjes van harte aanbevelen aan vrienden, familie en collega's.

Ouders van Nu.mp4


Kwaliteit en duurzaamheid

Naïf, een merk dat bekendstaat om zijn inzet voor een duurzamere verzorgingsindustrie en het gebruik van goede ingrediënten, heeft deze lotion billendoekjes ontwikkeld als aanvulling op hun al populaire plasticvrije billendoekjes die puur water bevatten. Deze nieuwe doekjes zijn speciaal ontworpen voor babybillen die wat extra zorg en aandacht verdienen.


Unieke Kenmerken

Wat deze nieuwe billendoekjes uniek maakt, is het feit dat de lotion vrij is van microplastics, maar verrijkt is met aloë vera en bamboe-extract, wat zorgt voor een verzorgende en zachte ervaring voor de gevoelige babyhuid. De testresultaten van Ouders van Nu tonen aan dat 91 procent van de ouders van mening is dat deze billendoekjes aan hun verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen.


Een tevreden gebruiker deelde haar ervaring met de doekjes: "De doekjes zijn prettig in gebruik, makkelijk uit de verpakking te halen. Mijn zoontje heeft een eczeemhuid en hij reageerde heel goed op de doekjes. Echt een aanrader."


Bewezen stevigheid

Naast zachtheid is stevigheid een belangrijk aspect van billendoekjes, en Naïf begrijpt dit als geen ander. De Naïf lotion billendoekjes worden vervaardigd uit lyocell, een materiaal afkomstig van snelgroeiende Eucalyptusbomen uit duurzame bossen, waardoor ze zowel stevig als zacht zijn. Maar liefst 94 procent van de testers is tevreden met de stevigheid van de doekjes.


Uitstekende Score

De resultaten spreken voor zich: de doekjes ontvingen een indrukwekkende score van 8.3 uit 10 door de 105 testers van Ouders van Nu. Naïf blijft zich onverminderd inzetten om hoogwaardige en duurzame babyverzorgingsproducten te leveren, zodat ouders met vertrouwen de best mogelijke zorg aan hun kinderen kunnen bieden.Over Ouders van Nu

Ouders van Nu is het grootste ouderschapstijdschrift en online platform in Nederland. Ze bieden informatie, advies en inspiratie aan ouders om hen te ondersteunen bij de opvoeding en het ouderschap. Ouders van Nu heeft een aanzienlijke invloed op het gebied van baby- en kinderproducten door middel van hun uitgebreide tests en beoordelingen.

Schermafbeelding 2023-10-09 om 10.03.13.png
  • png
lotion wipes hands.png
  • png
lotion wipes baby.png
  • png
8720938341052_3.png
  • png
8720938341052_2.png
  • png
8720938341052_4.png
  • png
8720938341052_1.png
  • png

Over Naïf Care

Naïf wordt in 2013 geboren als Jochem Hes en Sjoerd Trompetter allebei vader worden en letterlijk met hun handen in de babyproducten zitten. Als ze zien wat voor troep er in veel producten zit, besluiten ze dat dit anders moet. Hun missie? Goede verzorging voor de hele familie, zonder schadelijke stoffen voor de planeet. Zo veranderen we de wereld van de persoonlijke verzorging.

Wij maken producten die goed zijn voor de volgende generatie. We geloven dat duurzaamheid de enige toekomst is en dat wat we nu doen, het verschil kan maken. Daarom zijn al onze producten vrij van microplastics en schadelijke ingrediënten, en bomvol ingrediënten van natuurlijke oorsprong (voor minstens 90 procent). We kiezen altijd de beste optie, voor jou, je kind én de planeet. En we beloven je een ding: we zullen je nooit producten verkopen die we niet voor onze eigen kinderen zouden gebruiken. Wij maken ons zorgen over de ingrediënten, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. En dus weer naïef de winkel binnen kan stappen! Leuk toch?

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL