Op groen avontuur met Jochem en Sjoerd!

Vandaag begint Kinderboekenweek! Een week die in het teken staat van Gi-Ga-Groen! Om dat te vieren brengen we een doeboek uit, dat kinderen meeneemt op groen avontuur. Kinderen staan centraal bij alles wat we bij Naïf doen. Zij zijn de toekomst. Het Supergroene Doeboek is speciaal voor al die Toekomsthelden. Op spelenderwijs leren kinderen over de natuur, duurzaamheid, microplastics en hoe we de wereld een beetje beter kunnen maken.

0872082800126_1 kopie.png
  • png

Samen opruimen

Getsie, wat een rommeltje! Jochem en Sjoerd gaan op zoek naar hun vriendjes in de zee, de lucht en op het land. Maar in plaats daarvan komen ze allemaal troep tegen die er helemaal niet hoort: flesjes, zakjes en piepkleine stukjes plastic. Wat gek! Wie helpt Jochem en Sjoerd opruimen? 

Nu gratis!

Het Supergroene Doeboek neemt alle toekomsthelden mee op groen avontuur! Het 64-pagina tellende boek zit boordevol puzzels, beeldzoekers, doolhoven, woordzoekers en andere leuke spellen. Gegarandeerd vermaak voor tijdens de herfstvakantie. Te verkrijgen via de Naïf webshop, Etos en Bol.com. Tot en met 23 oktober zelfs gratis bij de aankoop van één Naïf baby & kids product.

Naïf - Het Supergroene Doeboek, voor alle toekomsthelden, € 9,95 (www.naifcare.com en www.bol.com, en vanaf 10 oktober ook bij Etos).

Naif-Kids Doeboek 3.jpg
  • jpg
Naif-Kids doeboek v2.2.jpg
  • jpg
0872082800126_1.png
  • png
0872082800126_4.png
  • png
0872082800126_3.png
  • png
0872082800126_2.png
  • png

Over Naïf Care

Naïf wordt in 2013 geboren als Jochem Hes en Sjoerd Trompetter allebei vader worden en letterlijk met hun handen in de babyproducten zitten. Als ze zien wat voor troep er in veel producten zit, besluiten ze dat dit anders moet. Hun missie? Goede verzorging voor de hele familie, zonder schadelijke stoffen voor de planeet. Zo veranderen we de wereld van de persoonlijke verzorging.

Wij maken producten die goed zijn voor de volgende generatie. We geloven dat duurzaamheid de enige toekomst is en dat wat we nu doen, het verschil kan maken. Daarom zijn al onze producten vrij van microplastics en schadelijke ingrediënten, en bomvol ingrediënten van natuurlijke oorsprong (voor minstens 90 procent). We kiezen altijd de beste optie, voor jou, je kind én de planeet. En we beloven je een ding: we zullen je nooit producten verkopen die we niet voor onze eigen kinderen zouden gebruiken. Wij maken ons zorgen over de ingrediënten, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. En dus weer naïef de winkel binnen kan stappen! Leuk toch?

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL