Unicorns love a good hairdo too

Naïf lanceert nieuwe kidslijn voor alle kleine superhelden

Bij Naïf geloven we dat kids alles kunnen zijn wat ze maar willen: of dat nou een coole cowboy is of een elegante eenhoorn, een dappere draak of een avontuurlijke astronaut. The world is their playground! En dat willen we graag zo houden. Daarom lanceert Naïf een nieuwe kidslijn. Met shampoo, conditioner en 2-in-1, tegen klitten en zonder microplastics!

Naif-Kids 2022-Range-final-2.jpg
 • jpg

Door en voor kinderen

Kinderen staan centraal bij alles wat we doen bij Naïf. Daarom zijn onze kids haarproducten speciaal ontwikkeld door en voor kids. Samen met een speciaal kidspanel hebben we de geur ontwikkeld (allergeenvrij zoals al onze geuren). En ook de verpakking is deels ontworpen door de koters van het kidspanel. Want laten we eerlijk zijn: kids know best!

No tears, no knots, no microplastics

Good care, worry free; dat is onze filosofie, maar wat bedoelen we daar nou eigenlijk mee? Wij willen goed zorgen voor de toekomstige generatie. Oftewel: kindershampoo zonder kopzorgen! Dat betekent dat er in de shampoo, conditioner en 2-in-1 shampoo/conditioner geen microplastics, parabenen, SLES en microplastics zitten. Dus vrij van alle troep die je niet voor je kind of de planeet wil gebruiken. Logisch vinden wij. Maar wist je dat 9 van de 10 van verzorgingsproducten microplastics bevatten?

Naif-Kids element ziggy-v2 kopiëren.jpg
 • jpg

Kids love a good hair day

Wij maken ons zorgen om de ingrediënten, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Zo kan je weer naïef de winkel binnen stappen, worry-free! En wat vanaf nu ook een zorg minder is: haren wassen en borstelen. Zo zacht als de haren van een baby nog kunnen zijn, zo’n warboel kan het worden als de haren langer en dikker worden. En daarmee wordt de strijd om schone en geborstelde haren ook steeds groter: onschuldige feetjes veranderen in een handomdraai in rodeo cowboys. Dat is verleden tijd met onze kids haarproducten, met speciale anti-klitformule, en boordevol natuurlijke ingrediënten, zoals katoenzaadextract, lijnzaadolie en glutenvrije tarweproteïne. Zo verzorgen ze haar- én hoofdhuid, zonder in de ogen te prikken. Ja, echt: traanvrij.

Celebrating all kids

Het woord ‘naïef’ wordt vaak negatief gebruikt. Onterecht vinden wij! Iedereen wordt naïef geboren: onbevangen, eerlijk en puur. Dus laten we allemaal weer wat meer kind zijn. En wat dat precies is? Dat mag iedereen zelf bepalen! Dus geen roze verpakkingen met prinsessen voor de meisjes en blauwe superhelden voor de jongens. Onze producten zijn voor ieder kind! Want wat ons betreft kunnen kinderen alles zijn wat ze maar willen! Naïf? Yes, we are!

Naif-Kids 2022- Range-basic.jpg
 • jpg

Shampoo

Anti-klit kindershampoo maakt de haren van je koter schoon, zacht en doorkambaar. Zonder in de ogen te prikken. Met katoenzaadextract en gehydrolyxeerde tarweprotione (glutenvrij). Zonder microplastics, siliconen en SLES. 

200ML € 9,99

Conditioner

Krullend, stug of dik haar; Naïfs Kids Conditioner voedt en verzacht alle kinderharen en maakt het goed doorkambaar. 

Voedt het haar van binnenuit in plaats van een laagje op het haar te leggen zoals andere cremespoelingen. Maakt het haar pluisvrij, zacht en gezond. Met zonnebloem- en lijnzaadolie. Zonder microplastics, parabenen en siliconen.

200ML € 9,99

2-in-1 Shampoo & Conditioner 

Bespaar tijd en strijd met de Naïf 2-in-1 Kids Shampoo & Conditioner. Voor schoon én zacht haar in een handomdraai, met zonnebloem- en lijnzaadolie. Klitten zijn met deze 2-in-1 verleden tijd. Net als tranen overigens! Mild voor de ogen en zonder microplastics, parabenen en siliconen.

200ML € 9,99

Naif-Kids 2022-2-1.jpg
 • jpg
Naif-Kids Packshot+Shampoo-200ml.jpg
 • jpg
Naif-Kids Packshot+2-1-200ml.jpg
 • jpg
Naif-Kids 2022-structure- shampoo-Conditioner-angle-new.jpg
 • jpg
8720254710815.png
 • png
8720254710969.png
 • png
8720254710907.png
 • png
8720254710808.png
 • png
8720254710938.png
 • png
8720254710822.png
 • png
Kids-Value-Pack.png
 • png

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Naïf Care nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL